Betalning

Postförskott/Efterkrav

Hos Stilmobil kan du handla mot postförskott, dvs att du betalar kontant när du löser ut paketet på posten eller av chauffören som kör ut paketet. Tjänsten postförskott tillhandahålls av Posten Sverige AB och kostar för närvarande 70 kr. Du kan bara betala med (postförskott/cash on delivery) om du är bosatt inom Sverige. Du kan inte välja betalsätt postförskott för ordrar under 300 sek.

Betala din order när du hämtar ut den på Posten.

 

Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Betala tryggt & säkert med Payson.

 

Paypal

PayPal är en betalningstjänst som ägs av eBay. Enligt handelsplatsen Tradera har PayPal mer än 100 miljoner användare världen över. Hundratusentals företag använder sig av tjänsten som är öppen både för privatpersoner och företag. Att betala via PayPal går enkelt och snabbt. Betalning sker med ett par knapptryckningar och pengar överförs omgående till säljarens PayPal konto. Köparen betalar inga avgifter, betalningsmottagaren betalar däremot en transaktionsavgift.

Betala tryggt & säkert med Paypal.